Realiser potensialet i skystrategien

Omfavn skyen med letthet

De fleste, om ikke alle, organisasjoner i dag ser til skyen for å bli mer smidige og forenkle driften. Men det er ikke alltid blå himmel fremover, spesielt når det gjelder kompleksiteten ved å administrere skyressurser sammen med eksisterende eldre infrastruktur. Det bør ikke komme som noen overraskelse at 82 % av organisasjonene sier at kompleksitet hindrer deres evne til å flytte til skyen1. Et sikkert digitalt arbeidsområde jevner ut overføringen til skyen, slik at du kan sørge for at medarbeiderne dine forblir produktive, dataene dine er trygge og at administrasjonen forenkles.

Flytt til skyen på dine vilkår

Det er ingen reise som passer til skyen. Du trenger fleksibiliteten til å velge en hvilken som helst sky- eller hybridinfrastruktur som passer for bedriften din. Med Citrix Workspace kan du lagre arbeidsbelastninger hvor du vil, enten det er helt i skyen du velger eller i et hybridscenario. Uansett hva du velger, lar Citrix Workspace deg administrere alt fra en enkelt konsoll.

Lever opplevelsen brukerne forventer

Ansatte trenger en blanding av SaaS, enterprise, web og virtuelle apper for å få arbeidet gjort. Men de opplever ofte å sjonglere for mange passord og kaste bort 20 % av tiden sin2 på jakt etter informasjon på tvers av frakoblede opplevelser. Citrix Workspace gjør det enkelt for folk å finne alt de trenger. Alle apper, skrivebord og filer – alt sammen på ett sted, uansett hvor de er lagret. I tillegg kan brukere installere Citrix Workspace-appen på hvilken som helst av enhetene sine for praktisk tilgang mens de er på farten.

Hold dataene dine sikre

Når du henter skytjenester fra flere leverandører, sitter du igjen med inkonsekvente sikkerhetspolicyer og fragmentert tilgang. Citrix Workspace lar deg overvåke, regulere og administrere risiko på tvers av alle skytjenestene dine med avanserte sikkerhetskontroller. Ikke bare kan du gi enkel pålogging (SSO) til alle skyapper, men du kan kontrollere hvilke handlinger brukere kan utføre når de er logget på. Angi policyer for å begrense ting som kopiering/innliming og nedlastinger for å sikre firmadata. Og hold brukerne trygge mot nettangrep ved å blokkere risikable nettsteder.

Få fugleperspektiv

Visste du at bare 7 % av virksomhetene har god synlighet av alle kritiske data3? Synlighet på tvers av skytjenestene dine er ikke bare avgjørende for å beskytte data – nøkkelen til å oppdage ytelsesproblemer. Citrix Workspace identifiserer potensielle forsinkelsesproblemer og omdirigerer automatisk trafikk slik at brukere kan fortsette å arbeide uten avbrudd. Du kan også angi policyer som prioriterer båndbredde for bestemte programmer eller brukere.

Mer informasjon

E-BOK

Forbered deg på fremtidens arbeidsplass

Les e-boken

NETTSEMINAR

Fire praktiske måter nettskyen forenkler styringen av apper, enheter og data

Se on-demand-webinar

BLOGG

5 tips for en jevn reise til skyen

Les blogginnlegget